facebook

Де і як відпочиває Юрій Луценко: “Найдорожчі апартаменти”

Депутат Верховної Ради 8 скликання Сергій Лещенко має інформацію, що генеральний прокурор Юрій Луценко проводить відпустку у Франції.

На своїх акаунтах у Facebook і Telegram він написав, що Луценка з дружиною помітили в фешенебельному готелі у французькому містечку Горд, саме того дня, коли силовики ходили до президента Зеленського на доповідь щодо розслідування справи Шеремета”.

“24 канал” також повідомляє, що у програмі “Що це було?” Лещенко розповів із посиланням на свідків, що того дня (23 липня) Луценко у компанії дружини та ще шести осіб обідали й обговорювали виступ Зеленського у Горді, що неподалік від курорту Сен-Тропе.



Лещенко заявив, що цей готель є одним з найдорожчих, там зібрані усі можливі зірки.

Він додав, що “скромну” зарплату, яку має його дружина і “трохи скромніша”, проте “невелика” зарплата генерального прокурора, не дозволяють їм вести такий спосіб життя. Однак, як ми бачимо, вони його ведуть. Навіть збирались його вести після виборів до Ради.

Минулу відпустку Луценко провів на Сейшелах. Тоді генпрокурор запевняв, що кожен пересічний українець може собі дозволити такий відпочинок. За підрахунками журналістів, генпрокурору такий відпочинок обійшовся у понад 50 тисяч доларів.

Проте, прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що він нікуди не зникав, як би не пнулися деякі колишні.

Так, він дійсно родиною відпочивав у французькому Провансі разом з друзями.

Натомість один блогер, що втратив недоторканність, заявив, посилаючись на невідомих очевидців, що нібито Луценко відпочиває у місті Горд. Погуглив гарні фоточки з мальовничими краєвидами місцевості – коротше, як міг, видав бажане за дійсність.

Але, облом.

Подорожуючи регіоном на авто, в одному із ресторанів міста Горд Луценки з друзями зупинилися пообідати. Уявляєте?

Читайте також:  Папа Римський виступив за секс, але засудив порнографію

І ще, нагадаю. Фантазії деяких журналістів про «придбану нерухомість на Сейшелах» вилилися їм у судові позови.

Ну і сьогодні Генпрокурор проводить кілька нарад, зокрема і по справі суддів ОАСК.

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги:

Джерело.