facebook

“Батя, я стараюся”: як зараз живе найодіозніша перша леді Людмила Янукович, фото

Янукович розлучився з Людмилою після 45 років шлюбу
“Батя, я стараюся”: як зараз живе найодіозніша перша леді Людмила Янукович, фото



Українці надовго запам’ятали одіозну першу леді й дружину президента-втікача Віктора Януковича Людмилу. Вона була однією з найбільш скандальних перших леді й пізніше перестала з’являтися з тоді ще президентом Януковичем на публіці.

Одружилися Людмила Настенко і Віктор Янукович в листопаді 1972, але через 45 років спільного життя розучилися. У мережі з’явилися кадри маєтку, у якому зараз мешкає Людмила, передає видання POLITEKA.

Людмила Янукович досі прописана в донецькій квартирі на вулиці 60-річчя СРСР, але там її не бачили з зими 2014 року. Відомо, що вона мешкає в маєтку на анексованому півострові Крим.

За повідомленнями низки київських і севастопольських ЗМІ, Людмила Янукович після втечі чоловіка у 2014-му році переїхала до Криму. Вона веде непублічне життя, живе на морському узбережжі під Севастополем і володіє декількома магазинами продуктів харчування.
Колишню дружину експрезидента України Віктора Януковича Людмилу бачили весною на Братському військово-меморіальному кладовищі в Севастополі, де, похований її син – Віктор Янукович-молодший. Як повідомили очевидці, за годину до приїзду Людмили Янукович на кладовище прибули охоронці, вони оточили територію, в тому числі – могилу Віктора Януковича-молодшого.

Зазначимо, що під час Помаранчевої революції в Україні, в намаганні підтримати свого чоловіка, який брав участь у президентських перегонах, Людмила Янукович, проголошуючи промову на мітингу у Донецьку, заявила, що апельсини, які люди їли на Майдані Незалежності, “наколоті” і цим, нібито, можна пояснити протести українських громадян на Майдані Незалежності. Після цього Янукович запропонував дружині не брати активну участь у політиці й не виступати на мітингах. З плином часу, коли Віктор Янукович посідав найвищі посади у державі, дружина Януковича не брала участь в офіційних заходах, навіть у випадках, коли цього вимагав офіційний міжнародний протокол.

Читайте також:  Експерт розповів, чому для прикарпатців гречка стала “золотою”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.