facebook

Луценку буде непереливки! Зеленський прийме важливе рішення, після “втечі” Порошенка

Петро Порошенко покинув Україну, змусивши президента Володимира Зеленського боротися з новим противником



Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Віктор Небоженко. Він розкрив наслідки ймовірної втеч і колишнього глави держави з країни.

Нещодавно Петро Порошенко оголосив, що відправляється в довгострокову відпустку. З’явилися чутки, що він і зовсім втік з України. Адже ДБР вже зробило його фігурантом понад 10 кримінальних проваджень і неодноразово викликало на допит.

Як вважає політолог, після втечі попередника, Володимир Зеленський знайшов серйозну проблему. По суті, він втратив ворога, з яким можна публічно боротися. Експерт упевнений, що тепер команді президента необхідно знайти заміну Петру Порошенку.

“Якщо колишній президент-олігарх Порошенко, не сподіваючись на ”мову!віруа!армію “або депутатську недоторканність, дійсно, втік з країни, то у архітекторів парламентської більшості, з метою перевірки лояльності і прискореної політизації молодих депутатів ” Слугою Народу “ повинен бути знайдений інший об’єкт боротьби і голосування. Це повинна бути важлива фігура в режимі особистої влади колишнього президента Порошенка “, – припустив Віктор Небоженко.

Політолог навіть назвав ім’я політика, який добре підходить на цю роль. Він займає ключову посаду і не підкорився вимогам Володимира Зеленського, до останнього намагаючись зберегти владу.

“Хто це може бути? Турчинова не можна чіпати – він вірить в Бога і пише книгу. Гройсмана теж не можна – він вже розкаявся і готовий співпрацювати з новою владою. Парубій? – це занадто дрібно. Залишається генеральний прокурор України Луценко, який відмовився самостійно покинути свій пост, сподіваючись на геополітичну інтригу, а не на власні заслуги в боротьбі з корупцією в Україні “, – підсумував експерт.

Читайте також:  Рятувальники витягли з Дністра машину з тілом загиблого

Користувачі соцмережі прокоментували прогноз Віктора Небоженка і навіть дали власні прогнози про долю чинного генпрокурора:

“Навпаки! Якщо він втік, можна підняти крик до небес в междунаробном масштабі … ну і струсити щось додатково з Заходу. П.С. Тим більше що Луценко навряд чи повернеться, якщо “бос” притулку попросить”; “Луценко покарати – свята справа, зрадник обох майданів”; “Що Юру знову в буцегарню по другому колу пускати будуть?”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.