facebook

“Краще, ніж мама”: Франківчанка Тіна Кароль розповіла про таланти сина

На зйомках шоу “З днем народження, Україно!”, яке вийде на день Незалежності, відома співачка Тіна Кароль поділилася подробицями виховання свого десятирічного сина Веніаміна.
Відомо, що на даний момент Веніамін живе і навчається в Лондоні. А Тіна щиро радіє успіхам сина.



“Він – звичайний хлопчик, милий, добрий. Чи буде він займатися творчою діяльністю? Напевно, ні. Але він дуже добре розбирається в математиці – краще, ніж мама. І я ним дуже пишаюся!” – зазначила Тіна Кароль.

Також, артистка зазначає, що при першій можливості летить до своєї дитини в Лондон.

“Я не втрачаю можливості побачитися з сином: ми проводимо весь вільний час разом – на канікулах, на відпочинку. І цей час завжди проходить дуже насичено! Що стосується відпочинку, то я намагаюся поєднувати його з роботою – наприклад, коли у мене концерт в Одесі . А Одеса – це завжди свято “, – поділилася поп-діва.

Нагадуємо, ще на початку року стало відомо, що співачка відправила свого сина навчатися до Британії. Веніамін живе в українській родині, але навчання ведеться виключно англійською мовою. Окрім того, хлопчик займається в українському гуртку та танцює гопак. Тіна Кароль живе на два міста, часто відвідує сина, але щодня спілкується з ним телефоном та скайпом.

Читайте також:  Мила і ніжна: франківчанка Тіна Кароль в сукні відомого дизайнера зачарувала шанувальників (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.