facebook

“Поряд з таким чоловіком і виглядати потрібно відповідно”: Дружина президента зважилась на пластичну операцію

Бріджит Макрон нестандартна перша леді. Дружина французького президента старша за свого чоловіка на 25 років. Але для них це не перешкода і вони щасливі незважаючи на вік.



Бріджит Макрон 66 років, але вона в свої роки виглядає бездоганно – ідеальне обличчя, бездоганний стиль. Багато дивуються тому, як вона тримає себе в формі і тонусі і звичайно підозрюють пластику.

Стало відомо, що перша леді зважилася на омолоджуючу операцію в ім’я збереження краси.

Кілька днів тому Бріджит Макрон була присутня на консультації в престижній американській клініці в Парижі, куди не раз зверталися імениті персони, серед яких були Рок Хадсон і Бета Дейвіс, а також популярний модельєр Карл Лагерфельд.

На наступний день після спілкування з лікарем, жінка прийшла на саму процедуру щодо позбавлення зморшок. Процес тривав три години і проходив під загальним наркозом.

Через деякий час дружина президента Франції покинула заклад в супроводі охоронців. Повідомляється, що все пройшло без ускладнень, Макрон перенесла хірургічне втручання добре, а після, разом з чоловіком, вирушила на відновлення в невелику відпустку в Прованс.

До слова, вибір Бріджит злегка розчарував її співвітчизників, які вважають, що система охорони здоров’я Франції не гірша американської, і вона могла б знайти місцеву клініку, яка надала б подібні послуги на вищому рівні.

Але сам факт звернення Макрон в клініку нікого особливо не дивує. Адже якщо ти перша леді країни, то і виглядати потрібно відповідно. А якщо ти набагато старша за чоловіка, то пластика – це тільки питання часу. Тим більше, Бріджит Макрон не робила кардинальних змін, а лише трохи омолодилася.

Читайте також:  Олена Зеленська відмовилася від хутра: принципова позиція першої леді (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.