facebook

«Молимо Бога, щоб цей страшний сон закінчився»: пасажири у львівському аеропорту потрапили в НП (фото)

«Тут зріє народний бунт»

У Львівському аеропорту через затримку рейсу застрягли пасажири і були змушені спати на лавках та підлозі.

120 пасажирів мали вилетіли до Італії, однак рейс до міжнародного аеропорту в італійському Бергамо, що біля Мілану, без попередження скасували, пише «Львівська мануфактура новин».

У соцмережі Христина Драгомир написала, що пасажири вимагали пояснити ситуацію. «Ми написали скарги у всі можливі інстанції і тільки молимо Бога, щоб цей страшний сон закінчився», – зазначила вона.




«Сидимо фактично за межею України. Літака немає, – пише у фейсбуці Сергій Сінкевич. – Тут зріє народний бунт. Люди з малими дітьми. Ніхто не пропонує поїсти. Сплять на лавках і підлогах. Щойно старшу жінку забрали на каталці. Не виключено, що інсульт від такого знущання».

Інша пасажирка повідомила, що у Венеції насправді скасували рейс компанії ERNEST Венеція-Львів. За її словами, спочатку рейс затримали на 3 години “через погодні умови”. Згодом літак злетів, але одразу після злету на борту було чутно гучний звук – у салоні почало пахнути димом. Дехто з пасажирів стверджує, що бачив вогонь біля правого крила літака. Наразі цих пасажирів розмістили у готелі.

В аеропорту “Львів” пояснили, що рейс скасували через те, що у аеропорту Венеції літак зіткнувся з птахом.

Читайте також:  "Вслід за штамом "Омікрон" суне неймовірна небезпека, голод і бідність вразять людей": медики про загрозу вірусу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.