facebook

Дитину доставили до лікарні: на вулиці перехожі виявили покинутого батьками побитого дворічного хлопчика

Дитину доставили до Житомирської обласної дитячої лікарні.



У Житомирі 7 серпня увечері серед вулиці перехожі виявили у дитячому візку дворічного хлопчика з гематомами та синцями, поряд з яким не було дорослих.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області, 7 серпня близько 21.20 у Житомирі на вулиці Перемоги патрульні побачили у візку залишеного хлопчика віком приблизно 2 роки. На обличчі та голові дитини були помітні синці і гематоми.

Дитина спала, поряд нікого з дорослих не було. Патрульні викликали «швидку» і від місцевих жителів дізналися, що хлопчик проживає неподалік разом з матір’ю. Однак у будинку хлопчика світло не горіло і двері поліцейським ніхто не відчинив. Дитину доставили до Житомирської обласної дитячої лікарні.

Також сьогодні вдома у дитини правоохоронці виявили ще двох дітей – 12-річну дівчинку та її 8-річного брата, які були під наглядом літньої бабусі.

За словами жінки, батьки усіх трьох дітей поїхали кілька днів тому і коли повернуться, вона не знає.

Поліцейські разом з соціальними службами вилучили дітей з родини до з’ясування усіх обставин. Зараз ювенальні інспектори встановлюють батьків дитини, а також те, як хлопчик опинився на вулиці без дорослих, а також яким чином він отримав травми.

Також правоохоронці визначаються з правовою кваліфікацією цієї події.

Читайте також:  Головні молитви дітей за батьків: завжди можна знайти вільну хвилинку на це

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.