facebook

Куди тікає секс: експерти назвали 5 причин інтимних проблем в тривалих стосунках

Найчастіше в парах, які вже довго перебувають у стосунках, у партнерів втрачається сексуальний інтерес один до одного.

Низький інтерес до сексу, особливо через багато років шлюбу, може бути викликаний різними причинами, повідомляє Cosmo.

1. Гнів


Деякі люди використовують секс (а точніше, його відсутність) як зброю проти того, на кого сердяться. Причому так роблять і жінки, і чоловіки. У цьому випадку потрібно знайти причину гніву і пов’язати це з небажанням займатися сексом.

2. Потяг

В деяких парах потяг з самого спочатку було невисоким. Наприклад, якщо це шлюб за розрахунком або спосіб забезпечити собі краще життя. А значить, секс завжди був проблемою, і за минулі роки переконати себе, що все ще буде, не вдалося.

3. Вимога сексу

Деякі партнери (зазвичай чоловіки) вважають, що жінка повинна бути готова до сексу в будь-який час і в будь-якому місці. Хоча це, звичайно, не так. Подібні ситуації породжують відразу до інтиму як такого.

4. Контроль

За допомогою сексу можна контролювати поведінку іншої людини, доводячи йому (а швидше, їй), що при хорошій поведінці і секс буде. Це відносини абьюзера з жертвою, що ні за яких обставин не вважається нормою. А значить, проблема набагато глибша.

5. Перенесення з минулого

Часом докорінно проблеми з сексом виникли у минулих невдалих стосунках, і людина переносить їх на справжні. У такій ситуації краще працювати з фахівцем.

Читайте також:  Прямо посеред лісу… Відому акторку застукали за заняттям любов’ю на кузові машини. Від цих фото віднімає мову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.