facebook

Президент сформував особисто! У Зеленського зробили неочікувану заяву. Ми не згодні

Президент Володимир Зеленський першу десятку списку партії «Слуга народу» формував особисто сам. Він сам визначив, яких людей він хотів би бачити основою своєї партії. З цієї ж причини під четвертим номером у «Слугу народу» з’явився Давид Арахамія, який тепер займе пост глави фракції «Слуга народу».



Про це в інтерв’ю одному зі ЗМІ розповів майбутній нардеп від «Слуги народу», журналіст Олександр Дубінський.

Дубінський наголосив, йому пропонували піти в Раду в першій 20-ці від партії «Слуга народу», але він свідомо вирішив йти в Раду мажоритарником, тому що не хотілося ні від кого залежати.

Він зазначив, що в ЗМІ необгрунтовано роздуваються новини про якийсь конфлікт всередині фракції через те, що разом зібралися занадто різні люди. Дубінський також зазначив, що у нього немає конфлікту особисто з Арахамією. Думка у всіх людей, які прийшли в Раду, у кожного своя, але всі люди «Слуги народу» підтримують президента Зеленського.

«Ми можемо бути незгодні в конкретних ситуаціях з їх спрямуванням або вектором, але в цілому ми всі рухаємося правильно, а суперечки в плацкартному вагоні неприпустимі», – заявив Дубінський.

Нагадаємо, раніше Кандидат у нардепи від «Слуги народу», ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» Олександр Дубінський заявив, що в майбутньому парламенті він і ще кілька нардепів створять депутатську групу.

«Вирішили створити в новому парламенті депутатську групу мажоритарників з робочою назвою “Справедливість”. Нас вже п’ять осіб. Приєднуйтесь», – повідомив Дубінський в інстаграмі. Підписав він фото з Трускавця, на якому також присутні «слуги»: блогер Олександр Куницький, який виграв округ у Олександра Грановського і журналістка «1+1» Ольга Василевська-Смаглюк.

У коментарі «Українській правді» Василевська-Смаглюк заявила, що «бере участь лише у створенні неформального депутатського об’єднання мажоритарників Київської області». «В інші групи я не вступаю», – сказала вона.

Читайте також:  Росія у відповідь на санкції хоче заборонити ввіз квітів і шоколаду з ЄС

Ще одним учасником групи може бути кандидат від «Слуги народу» Максим Бужанський, який переміг на 25-му окрузі у Дніпропетровській області. Анонси їхніх спільних зустрічей Дубінський поширював на своїй сторінці у фейсбуці.

Зазначимо, що регламент Верховної Ради не передбачає створення депутатських груп у межах однієї фракції. Такі групи можуть створювати позафракційні нардепи.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.