facebook

“Це вам не Рошен продавати”: Зеленський виконав свою обіцянку. Відмовився від усього

Кому передав свою бізнес-імперію Володимир Зеленський і які перестановки відбулися в компаніях з тих пір.



Володимир Зеленський виконав свою обіцянку вийти з бізнесу. Протягом трьох місяців, з березня по травень, президент передав частки в компаніях трьом соратникам і партнерам.

Першому помічнику президента Зеленського і давньому партнерові бізнесмена Зеленського Сергію Шефіру дісталося більше всіх: Зеленський передав йому свою частку в восьми компаніях. Його старшому братові, шеф-редактору і автору “Студії Квартал-95” Борису Шефіруперейшли частки в двох компаніях.

Зміна власників – номінальна, розповідав в інтерв’ю The Бабель Сергій Шефір. За його словами, частки в бізнесі перейшли по домовленості і повернуться до Володимира Зеленського по закінченню п’ятирічного президентського терміну.

Володимир Зеленський залишився лише однією юридичною особі – громадської організації Молодіжний центр “Ліга сміху”.

LIGA.net вивчила Єдиний державний реєстр та отримали детальну інформацію про структуру власності колишньої “корпорації гумору” президента. З’ясувалося, що всі зміни оформлені навесні 2019 року.

Читайте також:  “Зробимо Україну разом”: підприємець звернувся до Зеленського з проханням допомогти працевлаштуватися в ресторан Тищенка (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.