facebook

Відлетіла на пару метрів: жахлива трагедія сталась у Львові. Водійка збила 8-літню дитину

Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 13 серпня, на вул. Богдана Хмельницького на виїзді зі Львова.

Автомобіль збив 8-річного хлопчика на пішохідному переході. Від удару дитина відлетіла на кілька метрів. За кермом автомобіля КІА, який скоїв наїзд, перебувала жінка.

У цьому місці завжди інтенсивний рух автомобілів, тож частина дороги від Галицького перехрестя до мосту має два пішохідні переходи. Вагітна мама з дитиною переходила вулицю саме на «зебрі», коли дитину збив автомобіль.




«Мама, напевно, була неуважна. Дитина пройшла через пішохідний перехід, водій також неуважний, скоїв наїзд на дитину»,
– розповів капітан поліції Орест Йосип.

У машині ще був пасажир, син водійки. Жінка, яка перебувала за кермом автомобіля, надавати свідчення поліцейським відмовилася. Так само не дала коментарів і журналістам.

«Усі живі, все добре, дитина в свідомості», – сказала журналістам, а далі відмовилася розмовляти.

За словами свідків, збитий хлопець кілька разів втрачав свідомість допоки приїхала швидка. Першу допомогу надавали поліцейські, а медики одразу забрали дитину до реанімації.

«Дитину оглянули хірурги, нейрохірурги, реаніматологи. Зараз проводиться операційне втручання. У дитини діагностовано струс головного мозку і забійні рани, декілька забійних ран голови», – розповів заступник головного лікаря дитячої лікарні Федір Осим.

Унаслідок ДТП мама хлопчика не постраждала. Водійку забрали здавати аналізи на наявність алкоголю в крові. На місці залишилася працювати слідчо-оперативна група, аби з’ясувати всі обставити дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також:  У Львові народилася дитина-гермафродит

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.