facebook

Ані Лорак застукали на відпочинку разом з колишнім чоловіком: ніжні обійми і поцілунки

Колишнє подружжя відпочиває в Іспанії
Ані Лорак застукали на відпочинку разом з колишнім чоловіком: ніжні обійми і поцілунки



Популярна народна артистка України Ані Лорак та її екс-чоловік турагент Мурат Налчаджиоглу роблять схожі селфі в соціальній мережі Instagram з дочкою Софією. Ймовірно, вони перетнулися на одному морському курорті за кордоном.

 

Так, відома українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно публічно заявила про роман з саунд-продюсером Єгором Глібом і її екс-чоловік турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, якый засвітився на відпочинку зі своєю новою пасією, здається, зустрілися на одному морському курорті в Іспанії. Дане припущення підписчики знаменитого екс-подружжя зробили через схожі знімки, які вони зробили з дочкою Софією.

Варто відзначити, що кілька днів тому маленька Софія з’явилася на селфі зі своєю матір’ю. Дівчинка позує в білій футболці з чорним принтом.

Потім, відразу ж за цим селфі з донькою виставив в мережу і Мурат Налчаджиоглу. Крім того, в Instagram Stories він додав кадри, на яких крихітка позує все в тій же білій футболці.

https://www.instagram.com/p/B1F4OXUi4bt/?utm_source=ig_web_copy_link

Очевидно, колишнє подружжя вирішило влаштувати дівчинці справжній сімейний відпочинок – і на деякий час забули про свої образи і розбіжності.

 

 

Читайте також:  Чи можна вінчатися у високосний рік: у ПЦУ зробили важливу заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.