facebook

«Кохання сильніше брудних язиків»: Нова пасія колишнього чоловіка Ані Лорак зробила заяву

Буквально тиждень тому Мурат Налчаджиоглу представив громадськості свою нову кохану. З колишнім чоловіком співачки Ані Лорак зараз зустрічається модель по імені Самія.

Багато хто стверджував, що саме ця дівчина була винна в розлученні співачки з турецьким бізнесменом. Тож не дивно, що після того, як Мурат поділився першим фото з новою обраницею, на неї обрушився величезний шквал критики. Особливо різко відреагували фанати Кароліни, які звинуватили Самію в розвалі шлюбу улюбленої артистки.

Нещодавно Самія дала перший коментар про відносини з Муратом, заявивши, що не є винуватицею розлучення співачки. Адже її відносини з колишнім чоловіком співачки зав’язалися тільки півроку тому. До цього моменту, як стверджує дівчина, Налчаджиоглу був уже вільний від шлюбних уз.




«Я перебуваю у відносинах з Муратом Налчаджиоглу останні півроку, після його розлучення. Я не є винуватицею його розлучення, як всі пишуть»,
– стверджує модель.

Нещодавно пара разом відправилася на відпочинок до гарячої Іспанії. Мурат ділиться фотографіями нової фаворитки, а також дочки Софії, яка, за чутками, проводить канікули з батьком і його новою пасією. Бізнесмен дуже любить свою дочку, з якою не припинив спілкування, незважаючи на скандальне розлучення з Кароліною.

Зараз екс-чоловік артистки, схоже, вже не згадує сімейне життя з Лорак. Самія зізналася, що найбільше їм з коханим хочеться, щоб їх пару перестали критикувати чи засуджувати.

«Кохання сильніше зла і брудних язиків. Ми хочемо одного, щоб швидше нас залишили в спокої», – поділилася Самія.

Читайте також:  Кохання мусить перемагати. У Прикарпатському центрі репродукції людини лікують безпліддя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.