facebook

Оприлюднено подробиці ДТП в Калуші

У середу, 14 серпня, на вулиці Степана Бандери в житловому мікрорайоні Калуша “Підгірки” автівка влетіла в електроопору — пасажирку шпиталізовано.



Стало відомо, що близько 11.30 24-hsxybq водій автомобіля Nissan QASHQAI, житель села Завадка Калуського району, рухаючись вулицею Бандери, не врахував дорожньої обстановки, недотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з ВАЗ 2105 під керуванням жителя села Боднарів Калуського р-ну, 1967 року народження, інформують “Вікна” з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

ВАЗ рухався в попутному напрямку і внаслідок ДТП зіткнувся із електроопорою. Пасажир автомобіля, 1962 року народження, жителька села Боднарів, отримала тілесні ушкодження.

паніше йшлося, що водій Nissan не увімкнув покажчик повороту, і як наслідок “підрізав” автомобіль “ВАЗ”. Водіїв перевірили на стан алкогольного сп’яніння — обоє були тверезими.

На місце події оперативно приїхали енергетики, щоб відновити електропостачання в цьому мікрорайоні. На місці ДТП працював і автокран, і автовишка. Електроопора трималася на дротах і в будь-який момент могла впасти.

Читайте також:  Мама і донька загинули на місці: на Прикарпатті авто з 5 людьми в салоні злетіло з моста (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.