facebook

Тернопільщина пливе: затопило автомобілі. Люди такого ще не бачили (відео)

Про надзвичайну ситуацію у Підволочиську пишуть у соцмережах.

Через сильні опади затопило вулицю.

Місто пливе.

Машини повністю у воді. Місцеві жителі нажахані.

Фото підтопленого міста з’явилося у групі Підволочиськ та швидко розійшлося соцмережами. Місцеві жителі пишуть, що такого ще не бачили. Відео виставив у Фейсбуці Михайло Тимошик.

Про надзвичайну ситуацію у Підволочиську пишуть у соцмережах. Через сильні опади затопило вулицю. Місто пливе. Машини повністю у воді. Місцеві жителі нажахані. Фото підтопленого міста з’явилося у групі Підволочиськ та швидко розійшлося соцмережами. Місцеві жителі пишуть, що такого ще не бачили. Відео виставив у Фейсбуці Михайло Тимошик.

– Такі повені повесні тут були в моєму дитинстві – 50ті…, і ми бігали дивитися, як буксують грузові машини…, – пише Svetlana Prus. Інші ж користувачі Фейсбуку додають, що така ж ситуація, очевидно, чекає і на інші міста області. Адже синоптики прогнозували негоду.



Тим часом в Управління ДСНС в області повідомили, що в місті працюють рятувальники. – Виїхали о 19.11 на вулицю Українська, 45. Відкачують воду, щоб відновити рух по дорозі Диспетчер розповідає, що там рів замулило, а тому вода не стікає з дороги.

Поки що рятувальники не повернулися в підрозділ. Працюють на місці виклику. Про те, чи постраждали люди, наразі невідомо, – говорить помічник начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області з питань зв’язків із ЗМІ та громадськістю Ірина Крупа.

За повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 15 серпня на Тернопільщині вночі та вранці очікуються грози, у південній частині області значні опади у вигляді дощу. У Тернополі 15 серпня вночі та вранці обіцяють грозу. І рівень небезпеки, жовтий. Більше про проблеми із функціонуванням водовідводної системи у Підволочиську та області читайте згодом.

Читайте також:  Зсув грунту в Італії відрізав від світу гірські містечка й села

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.