facebook

Батьки Зеленського приголомшили українців: ось як живуть найближчі люди президента

Президент України Володимир Зеленський народився і виріс у промисловому місті Кривий Ріг. Там і зараз живуть його батьки – Римма Володимирівна і Олександр Семенович.

І живуть вони не як горезвісні родичі колишніх президентів в золоті і розкоші, і навіть не як батьки депутатів Верховної Ради минулих скликань, а як звичайні, пересічні українці.

Про це розповідає український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.




“Ось у такій скромній квартирі, в старому панельному будинку, живуть батьки нашого Президента. Чесні, скромні й інтелігентні люди. Ви уявляєте на їх місці тата Порошенка або Гройсмана? Особисто я ні”
– ділиться Шнайдер.

В коментарях деякі українці розкритикували гаранта за те, що він може дозволити собі хоча б пристойно обставити дім батьків. Адже, пластиковий стіл у вітальні – це вже зовсім край. Однак, їх зупинили ті, хто має іншу позицію, заявивши, що батькам Володимира Олександровича і так всього вистачає і вони щасливі жити там, де живуть.

Ось, що ще пишуть захоплені українці:

“З вами купиш, потім заклюєте, “звідки гроші? За наше бабло жируєте”, “Не важливо, який у людини будинок,… важливо, скільки щастя в ньому”, “Тому вони і виховали такого сина”, “Відкриті, добрі, прості люди. Їм потрібно тільки “дякую” говорити за такого сина”, “Це не смішно. Це просто незвична форма свідомості. Ні вони, ні їх син не залежать від розкоші і відчувають себе чудово незалежно від якихось матеріальних речей. Це не особливий подвиг, це їхня природа, вони по іншому не можуть”, “Гени і виховання різні!”, “Це вам не сім’я Пороха. Це чесні, порядні люди. Сподіваюся, що їхній син виявиться гідним вибором народу України.”

Читайте також:  Сьогодні на Прикарпатті очікують приїзду Президента

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.