facebook

У Зеленського готують революцію: депутатів будуть звільняти, деталі історичного закону

У партії «Слуга народу» розповіли, які заходи чекають народних депутатів, які будуть «байдикувати»

Про це розповів голова політсили Дмитро Разумков, передає «Новий час».


«Звичайно, наші депутати представляють український народ, і святих не буває. Але саме дисциплінарні заходи — це перше, з чого ми почнемо, і їх ми пропишемо законодавчо. Якщо ви не ходите на роботу, вас звільняють — чому з депутатом має бути по‑іншому? Висувала їх саме партія Слуга народу, і ми несемо за них відповідальність, у тому числі репутаційну», – зазначив він.

Разумков також пообіцяв, що в новому парламенті «не буде недоторканних».

Як повідомлялося раніше, серед депутатів нового скликання Верховної Ради ще до початку роботи в парламенті розгорілися перші конфлікти.

Як стало відомо, новообрані нардепи ще не встигли вийти на роботу, як вже почали конфліктувати один з одним. Самі бурхливі дискусії на засіданні підготовчої депутатської групи розгорілися навколо питання розміщення депутатів у сесійній залі.

Координатор другої підгрупи підготовчої депутатської групи Сергій Іонушас, обраний від партії президента, розповів про те, що на засіданні групи обговорювалися три питання. Серед них був і питання розміщення нардепів у залі парламенту. На цю тему виникли гострі суперечки.

За словами Ионушаса, Апарат Ради виступив зі своєю пропозицією, проте нардепи тут же почали сперечатися. При цьому координатор підкреслив, що дискусія проходила у «конструктивному руслі» і в кінці кінців нардепи домовилися про додаткових консультаціях. Знову до цієї теми вони повернуться завтра.

Читайте також:  "Ми зупинили "другу армію світу": Зеленський прокоментував 100 днів війни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.