facebook

Названо етапи прелюдії до чудового сексу

Прелюдія – приємно проведений час, яку нерідко ігнорують, і зовсім даремно! Якщо твоєму партнерові не потрібен розігрів, то тобі він напевно знадобиться.

Крім того, прелюдію з нудної зобов’язалівки можна зробити прекрасною першою “стравою”. Як цього домогтися, розповіли експерти Cosmo.

1. Почніть з поцілунків


Вони точно створять потрібний настрій. У наші дні багато хто чомусь недооцінює поцілунки як спосіб стати ближчими один до одного, а вже після того, як ви націлувалися, можна переходити до активних дій.

2. Руки не для нудьги

Руки партнера можуть доставити тобі нереальне блаженство, навіть не торкаючись до інтимних частин тіла. Крім того, за допомогою пальців можна зрозуміти, кому що більше подобається!

3. Оральний секс теж важливий

Його можна зробити частиною прелюдії, тоді це буде недовга сесія, після якої захочеться перейти до звичайного сексу або продовжити, наприклад, у ванній.

4. Користуйтеся лубрикантом

Він корисний не тільки для сексу з проникненням, але й для насичених ласк перед ним.

5. Візьміть секс-іграшки

Вібратором можна скористатися не тільки самій, але й задіяти партнера: наприклад, провести уздовж пеніса або прикласти до промежини (тільки з його згоди!).

6. Сходіть у душ

Раз разом – значить, не тільки з гігієнічних міркувань, а й щоб насолодитися новими відчуттями.

7. Зробіть масаж

Для цього не потрібно бути масажистом з десятьма роками досвіду. Недовгий масаж спини та інших частин тіла на вибір допоможе створити правильний настрій.

Читайте також:  Науковці назвали найкращий день тижня для сексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.