facebook

Підліток убив усю свою сім’ю і наклав на себе руки

У передсмертній записці підліток написав, що вирішив піти з життя і “забрати із собою всіх членів сім’ї, щоб вони не переживали”.



В Ульяновській області Росії підліток убив п’ятьох людей, у тому числі двох дітей, і наклав на себе руки. За фактом вбивства Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу, повідомляє російська служба BBC.

18 серпня близько 11-ї ранку в одному з будинків в селі Патрікєєво Базарносизганського району були знайдені тіла п’яти осіб, членів однієї сім’ї, в тому числі 66-річного чоловіка, жінок 69 і 42 років, а також двох чотирирічних дітей.

Трохи пізніше поблизу вежі стільникового зв’язку, розташованої неподалік, було знайдено тіло 16-річного підлітка, також члена цієї родини.

За попередньою версією слідства, підліток убив усіх членів своєї сім’ї, а потім наклав на себе руки. У прокуратурі регіону повідомили, що в передсмертній записці підліток написав, що вирішив піти з життя і “забрати із собою всіх членів сім’ї, щоб вони не переживали”.

“Він залишив записку, де написав, що вирішив не засмучувати родичів, це дуже характерно для осіб, які страждають на шизофренію. Але говорити точно про цей діагноз поки що не можна”, – сказали Інтерфаксу в прес-службі прокуратури.

У відомстві додали, що підліток був з благополучної сім’ї, брав участь в олімпіадах і був відмінником, брав участь у телешоу Умники и умницы.

Читайте також:  Студeнт перeрізав горло викладaчу і зробuв спільне Селфі з убuтuм: шокуюча Росія (18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.