facebook

Хоче вкрасти мою пісню: відомий український співак звинуватив колегу з США в плагіаті

Олександр Пономарьов просить написати коментар “лиходієві”

Олександр Пономарьов – відомий український співак повідомив, що у нього вкрали пісню “Я люблю тільки тебе”. Про це виконавець повідомив на своїй Facebook-сторінці. Артист звинуватив у плагіаті композиції американського виконавця Артуро Черезо.




“Хоче вкрасти мою пісню американець з компаніями! Вже вдруге! Пісню, яку я написав у 2004 році, виклав в YouTube, зараз перезалили, оскільки якість попередньої версії було не найкращою. І після того почалося. Мова про пісню “Я люблю тільки тебе”. Звичайно, буду заганяти цих злодюжок за сині хмари, але… сам прецедент, я в шоці”
, – написав Плномарев в пості.

В коментарях шанувальники порадили Пономарьову, що йому робити в такому випадку.

Я роблю інакше. Якщо у мене хтось щось вкрав, посилаю темні сили за цією людиною.Це не людський суд, не відкупишся, нічого не видно, а доля під укіс. Мене ж не дарма називають чаклун.
По-моєму, ми своїми переглядами підвищуємо його популярність… Потрібно Вам, як автору подати заявку, надати авторські права. YouTube протягом доби видалить його відео.
Да уж,популярність вона така… Бажаю успіху у відстоюванні авторських прав. Саша,золотий голос України, йому до Вас як до неба рачки)

Читайте також:  День Незалежності України в 2017 році: скільки вихідних очікують на українців у серпні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.