facebook

Українець у багажнику автомобіля намагався потрапити в Польщу

Чоловікові був заборонений виїзд з країни, так що він спробував незаконно перетнути кордон, але його затримали прикордонники.



Українець намагався перетнути кордон і потрапити в Польщу в багажнику автомобіля. Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України (ДПСУ) у вівторок, 20 серпня.

Співробітники оперативних підрозділів Західного регіонального управління ДПСУ заздалегідь дізналися про спробу можливого незаконного перетину кордону громадянином, якому заборонений виїзд за межі країни. Щоб не допустити правопорушення, ситуація ретельно відстежувалася.

Незабаром безпосередньо при в’їзді в пункт пропуску Рава-Руська близько 1-ї години ночі прикордонники Львівського загону в автомобілі зафіксували прибуття двох осіб. Однак на паспортний контроль пройшов лише один громадянин, а саме – водій автомобіля.

Задум порушників не вдався, адже прикордонники все зафіксували і додатково оглянули машину. Іншого чоловіка виявили в багажному відділенні. Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що горе-пасажир є громадянином України 1971 року народження, якому заборонений виїзд з території України.

Дії водія підпадають під ознаки кримінального злочину за ст.332 ККУ. А громадянина України, який ховався в багажнику, за спробу порушення державного кордону притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП. Порушників передали співробітникам Нацполіції.

Читайте також:  У Надвірній засудили чотирьох бандитів, які спалили автобус та вимагали з перевізників гроші за рейс

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.