facebook

“Януковичу і не снилось”: У Мережі показали “палац” Ахметова. Розкіш вражає

Український олігарх Ринат Ахметов на кошти, отримані від реалізації схеми «Роттердам +» побудував собі в 35 км від Києва палац, крутіший, ніж у Віктора Медведчука.



У матеріалі Марії Землянської міститься нагадування про те, що, згідно з даними НАБУ і САП, на схемі «Роттердам +» заробляли компанії Ахметова. Площа, якою володіє він недалеко від столиці – 12 тисяч квадратних метрів – це площа цілого каскаду будинків і Великого палацу.

«Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми – справи Ахметова йдуть вгору», – зазначають автори сюжету, відзначаючи, що олігархові підозр ніхто не пред’являє.

25 гектарів лісу. Ландшафтний дизайн. Кілька будівель. У центрі – симетричний палац. Кілька гаражів. Альтанки, доріжки. Будівництво триває. Так описують журналісти володіння Ахметова.

Вони порівняли це «королівство» з Межигір’ям, будинками Петра Порошенка та Віктора Медведчука. Порівняння виявилося не на користь останніх. Єдиний, чиї володіння виявилися «крутішими» ахметівських – Юрій Іванющенко (Єнакієвський). Однак він знаходиться в розшуку. Тому в «параді розкоші» Ахметов переміг.

Земля належить компанії бізнесмена, а будівля проходить за документами як реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Читайте також:  Ахметов, Пінчук та Порошенко є найбагатшими людьми в Україні – Forbes

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.