facebook

Луїс Адріано: Для мене важливо змінити клуб, мій цикл у Шахтарі закінчується

Багаторічний основний нападаючий Шахтаря Луїс Адріано повідомив про своє бажання залишити команду найближчим часом.

1627543




“Це дуже важливий момент у моєму житті. Те, що відбувається зараз, є результатом багаторічної роботи в Шахтарі. Є приклади Вілліана і Фернандіньо, які вирушили до Англії, після чого завоювали місце в збірній.

Для мене також важливо змінити клуб і отримати нові цілі, нове повітря в більш сильному і видовищному чемпіонаті, хоча б заради місця у збірній. Є чотири або п’ять клубів, які проявляють інтерес, тому буду вирішувати своє майбутнє. Напевно, мені краще піти. Мій цикл в Шахтарі завершується.

У мене було дві розмови щодо цього. Клуб зробив мені пропозицію, а я зробив контрпропозицію і зараз чекаю відповіді. Я не можу довго чекати. Цей момент дуже важливий для моєї кар’єри. У Шахтарі повинні визначитися, чого вони хочуть. Якщо вони не хочуть мене зберегти, я піду своїм шляхом. Я виріс у клубі, клуб виріс зі мною, і ця затримка мене засмучує. Але це не змусить мене перестати вболівати за Шахтар, адже ця команда у мене в серці.

Дуже важливо почати сезон вже в новому клубі, щоб пройти передсезонну підготовку. Це було би чудово. Якщо це не відбудеться, я буду чекати закінчення контракту, після чого отримаю вільну”, – зазначив Адріано в інтерв’ю Globo.
За матеріалами: iSport.ua

Читайте також:  Шахтар обіграв Говерлу перед матчем із Фенербахче

Шукайте деталі в групі Facebook