facebook

Найбільша у світі модель прикрасила обкладинку People

Володарка розміру XXXL Тесс Холлідей вперше з’явилася на обкладинці глянцю.

1627204


29-річна модель plus-size Тесс Холлідей вперше за свою кар’єру з’явилася на обкладинці жіночого журналу. Для дівчини фотосесія в People є не тільки великим кар’єрним стрибком, але і свого роду визнанням.

Про Тесс Холлідей почали говорити після того, як вона уклала свій перший контракт з великим модельним агентством в січні поточного року. Найбільша в світі модель plus-size вихором увірвалася в світ модної індустрії і щільно в ній вкоренилася, міняючи загальноприйняті стандарти жіночої краси.

“Мій телефон дзвонить, не перестаючи. Це добре, але вже занадто”, – розповіла Холлідей в інтерв’ю.

Зараз у дівчини багато роботи, чому вона несказанно рада: “Три тижні тому я повернулася з Лондона. Цього тижня я відлітаю в Нью-Йорк, потім в Монреаль, Сіетл, Нью-Орлеан і Лас-Вегас, і все це щодо роботи!”.

Модельна кар’єра Тесс почалася 14 років тому, але справжнього успіху їй вдалося домогтися лише зараз. “Ніхто не був зацікавлений. Мені рідко передзвонювали з агентств, і при цьому говорили одне і теж: у вас гарне обличчя, але занадто низький зріст (165 см – прим. ред.) та велика вага”.

Моделі plus size знялися в рекламі “альтернативної” Victoria`s Secret

В інтерв’ю модель згадала про своє важке дитинство і знущання з боку однолітків. Над нею не просто сміялися і давали образливі прізвиська – Тесс отримувала відверті погрози. Зараз дівчина своїм прикладом хоче показати, що кожна людина може багато чого досягти, якщо вона вперто йде до своєї мрії.

Раніше повідомлялося, що найбільша plus size модель у світі Тесс Холлідей розповіла в інтерв’ю виданню Daily Mail про секрет свого успіху.

Читайте також:  У Німеччині оголосили конкурс на вакансію випробувача борделів

Шукайте деталі в групі Facebook