facebook

На Львівщині дитина загинула на очах у батьків в розчавленому фурою легковику (фото)

Легковик від удару з’їхав в кювет, де на нього впав електричний стовп.

У Кам‘янка-Бузькому районі на Львівщині під час ДТП загинула 7-річна дівчинка, яка перебувала разом з батьками в салоні легкового автомобіля. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня, близько 17.00 на автодорозі Львів – Луцьк в селі Колоденці.




«Сталося зіткнення великовантажного автомобіля DAF під керуванням 41-річного мешканця Рівненської області з автомобілем «ВАЗ 2101», яким керував 49-річний мешканець Кам’янка-Бузького району, після чого легковик з’їхав в кювет. Від отриманих травм пасажирка легковика, 7-річна донька водія, загинула на місці події. Водія легкового автомобіля та його 34-річну дружину із травмами різного ступеню важкості доставили у лікарню»,
– повідомили у поліції Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по відключенню акумуляторної батареї, перекриття газобалонного обладнання і зняття електричного стовпа з автомобіля, який впав на легковик.

Читайте також:  Груди металу і калюжі крові: У столиці сталася масштабна ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.