facebook

У “Моєї прекрасної няні” запідозрили рак: в оточенні актриси висловилися про її хворобу

Нещодавно ряд ЗМІ повідомив, що у російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка зіграла головну роль в телесеріалі “Моя прекрасна няня”, виявили рак.

Так, шанувальники миттєво забили тривогу, і засипали зірку коментарями і питаннями в мережі. Сама Заворотнюк чутки про страшний діагноз поки ніяк не прокоментувала. Однак близький друг сім’ї, тренер і фігурист Ілля Авербух поспішив спростувати їх.




“Пишуть якісь дурниці. Нічого подібного про хворобу ніхто у нас не говорив. Це неперевірені чутки”
, — процитувало Авербухова видання “КП”.

акож менеджер актриси Марина підтвердила, що новини про онкологію Анастасії чиста брехня, і зараз вона разом з чоловіком відпочиває в Італії. У свою чергу зірка “Моєї прекрасної няні” актор Сергій Жигунов упевнений, що Заворотнюк не стала б жартувати зі здоров’ям.

“Я не думаю, що про такими речами можна жартувати. Настя — людина з фантазією, звичайно, але не до такої міри. Не вірю, що вона могла свідомо запустити плітки в інтернет щодо стану свого здоров’я. Вона не така”, — заявив Жигунов в коментарі для Teleprogramma.pro.

Крім того, концертний директор Анастасії Стас Христовий зазначив, що незабаром Заворотнюк дасть велике інтерв’ю, в якому сама розповість про те, чи дійсно вона хвора.

“На початку вересня Настя дасть велике телевізійне інтерв’ю. Ви дізнаєтеся всю правду з перших вуст. Настя все розповість, поусміхається. Йде робочий процес”, — розповів Христов виданню TV.ua.

Читайте також:  Дівчина до останнього була впевнена в тому, що чекає на другу дитину. Але те, що вона народила в туалеті лікарні — прогриміло на весь світ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.