facebook

Сумочки від 3 тисяч доларів і “звичайна” зарплата: Білозір знову опинилася біля керма влади. “Не боюсь нічого і нікого”

Співачка і політик Лариса Білозір, невістка екс-нардепа (БПП) і колишнього міністра культури Оксани Білозір, пройшла на позачергових виборах до Верховної Ради 2019.



Вона перемогла по 15 округу у Вінницькій області як самовисуванка, а в 17-му окрузі по мажоритарці пройшов її батько, Микола Кучер.

“Як ще в далекому 2014-му році писала журналістка Тетяна Ніколаєнко, Білозір намагалася просунути в Раду свого сина Андрія. Про це вона прямо просила Юрія Луценка, але той у відповідь порадив почати з міськради. Син не пройшов, зате невістка виявилася успішнішою”, – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що Лариса Білозір – економіст з кандидатської ступенем, вчилася в Брюсселі, голова громадської організації і лауреат конкурсів з благодійності, а також лауреат конкурсу “Жінка III тисячоліття”.

Вона любить вишиванки і брендові сумки, серед яких має аксесуари від Dior, вартість яких починається з 3 тисяч доларів. Крім того, Білозір займається спортом.

“Це був для мене виклик. Я пішла без партійної підтримки, як самовисуванка, і скажу вам відверто, це не було легко. І, напевно, це був мій найважливіший досвід в політиці. Але тепер, мені здається, що я не боюся нічого і нікого, жодної роботи в світі”, – написала вона в Instagram.

Читайте також:  Місцеві вибори, зменшення кількості депутатів і зміна Конституції: ЗМІ дізналися про грандіозні плани в перший день ВРУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.