facebook

Повідомили, скільки інтиму потрібно для щастя

Як часто корисно займатися коханням у різному віці і чи зробить вас частий секс щасливішим.

Американські вчені з’ясували, скільки сексу потрібно людині в різному віці. Найвищий статевий потяг спостерігається у чоловіків і жінок від 18 до 30 років. Дуже неочікувано, скажете ви, тому ось вам цифри, передає 2plus2.

Молодим людям корисно займатися коханням двічі на тиждень. За рік виходить 112 разів.


Після 30 потреба в сексі знижується. Так, людям у віці 30-40 років рекомендується мати 86 статевих контактів за рік.

Після 40 років сексуальна активність скорочується вдвічі. Норма на рік – 40 статевих актів.

Так, сексуальний потяг з віком спадає. Проте відмовлятися від сексу – погана ідея, незалежно від того, скільки вам років. Уникнення контактів із протилежною статтю негативно впливає на організм.

Натомість регулярний секс уповільнює старіння та подовжує активну життєдіяльність. Статевий акт спричиняє своєрідний вибух гормонів, що значно підвищує настрій та загальний тонус.

Скільки сексу потрібно, щоб почуватися щасливим?

Дослідники з Університету Торонто вважають: якщо ви і ваша половинка не займаєтеся коханням постійно, не варто панікувати. І навіть якщо у вас постійні, міцні стосунки.

Вони проаналізували дані майже 28 000 чоловік та виявили, що для щастя людині потрібен один сексуальний контакт на тиждень.

Частіший секс не приносить людям більшого щастя, але і меншого також”, – звітує головний автор дослідження, доктор філософії Емі Муіз.

Головне – якість, а не кількість. Це не просто красиві фрази, це статистика. В рамках ще одного дослідження, 64 пари попросили подвоїти свою звичайну частоту сексу. Думаєте, вони стали щасливішими? Навпаки, пари почали скаржитися на зниження енергійності та навіть якості сексу!

Читайте також:  Містика з вишивкою: священик з Тернопільщини розказав, як йому заважає нечистий

Тож запорука щасливого сексуального життя – не частота, а взаємний потяг і пристрасть.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.