facebook

Від укусу комара у жінки зупинилося серце

Жінка відчула, як її вкусив комар, після чого по всьому тілу розлився гострий біль, потім біль перейшов в праву щиколотку.



Від укусу комара у жінки зупинилося серце. Зупинка серця сталася у 25-річної Кім Робінсон у Дагенхамі (Великобританія). Як повідомляє “МедикФорум” з посиланням на Daily Mirror, зупинка важливого людського органу тривала три хвилини. За словами самої Кім, як її вкусив комар, після чого по всьому тілу розлився гострий біль, потім біль перейшов в праву щиколотку.

Місце, де стався укус сильно зуділо і дуже сильно запалилося, але жінка каже, що не надавала цьому особливого значення. Щоб зупинити запалення вона стала приймати антибіотики.

Тим часом нога опухала з кожним днем все більше і більше. Жінка відчула, що не може наступати на ногу і пересуватися.

Вона стала втрачати свідомість. Жінка була змушена звернутися до лікарів, які знайшли у неї таке захворювання як некротичний фасциїт – це небезпечна інфекція, викликана бактеріями Streptococcus pyogenes або Clostridium perfringens. Медики запропонували їй зробити термінову операцію, оскільки у жінки виник ризик залишитися без ноги. Пізніше жінку

вразив сепсис, а після операції її стан ще більше погіршився. І як підсумок, у британки зупинилося серце. Лікарі врятували жінку, правда їй довелося заново вчитися говорити і пересуватися.

Читайте також:  Моторошна пригода: У Рожнятові чоловіка вкусила змія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.