facebook

Задушила, а частини тіла згодувала собаці: У Рівненській області жінка розправилася з чоловіком. Сусіди не можуть отямитися

Жінка, яка задушила і намагалася розчленувати сокирою свого чоловіка в селі Обарів Рівненської області, сама зізналася в скоєному сусідам.



Причиною вона назвала постійні приниження і насильство.

“Вискакує з дому, розплетена, в крові. Вона така:” Що зі мною буде, що зі мною буде, я навіки буду жити в тюрмі “. Спочатку не повірила, що Марія вбила чоловіка, але коли зайшла в будинок, ледь не зомліла. На підлозі лежить, зарубаний. Я кажу: “Де голова?” А вона: “Там, в мішку”, – поділилася сусідка.

Відзначається, що односельці викликали поліцію і збіглися до будинку. Стало відомо, що дружина чоловіка хотіла розчленувати – встигла відрізати геніталії і згодувати собаці.

Свою жорстокість жінка пояснила тим, що чоловік її постійно ображав.

“Неодноразово бив, постійно зловживав спиртними напоями і на цьому грунті у неї такий мотив виник, що вона не бачила виходу, крім як позбавити його життя. Сусіди відзначають, що він її бив, бігав за нею із сокирою”, – розповів керівник слідчого відділення Вадим Артюхович.

Читайте також:  Мер польського міста скаржиться на біженку із Закарпаття: Отримують допомогу та повертаються

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.