facebook

Внаслідок ДТП на Миколаївщині загинув дворічний хлопчик

Під час медичного освідування правоохоронці з’ясували, що водій автівки перебував у стані наркотичного сп’яніння.



Увечері 27 серпня? близько 20:30, на 200 км автодороги «Миколаїв – Благовіщенськ» поблизу с. Себіне Новоодеського району водій автомобіля ВАЗ-2106 не впорався з керуванням. Внаслідок аварії загинув дворічний хлопчик та ще двоє дітей отримали травми.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на пресслужбу Національної поліції у Миколаївській області.

«Внаслідок ДТП дворічний пасажир авто від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. У салоні автомобіля перебували ще двоє неповнолітніх дітей – 9-річна дівчинка та 14-річний хлопчик, які зазнали травмувань та наразі перебувають у медичному закладі. Водій ВАЗу не постраждав», – вказано у повідомленні.

Відомості про подію були внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«За словами водія, причиною автоаварії могла стати несправність транспортного засобу, яка виникла під час руху. Наразі призначено проведення необхідних експертиз. Під час медичного освідування правоохоронці з’ясували, що чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння», – додали у поліції.

Зараз слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Найближчим часом йому оголосять про підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

Читайте також:  У нічному клубі Одеси стався скандал через Україну (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.