facebook

Цілий ряд завдань! Зеленський вніс в Раду перші закони. З’явився список

29 серпня відбулося перше засідання Верховної Ради IX скликання

Президент Володимир Зеленський вніс перші законопроекти у Верховну Раду IX скликання. Про це свідчать дані з сайту Верховної Ради.

Президент вніс до Ради проект закону про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент) N1012.

Дивіться також: Хроніка першого дня нової Верховної Ради: всі важливі події


Також Зеленський запропонував проект закону про внесення змін в деякі закони, що регулюють діяльність Національної гвардії N1007.

Зеленський вніс проект внесення змін до Конституції (скасування адвокатської монополії) N1013.

Президент вніс проект внесення змін до статті 106 Конституції україни (закріплення повноважень президента створювати незалежні регуляторні органи, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), призначати на посади та звільняти з посади директора НАБУ та директора Державного бюро розслідувань).

Також був запропонований проект закону про внесення змін до 93-ю статтю Конституції (про законодавчої ініціативи народу) N1015.

Зеленський запропонував проект закону про внесення змін до деяких законів щодо діяльності органів суддівського управління N1008.

Наостанок Зеленський вніс ряд наступних законопроектів:

Проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію N1030.

Проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції N1029.

Проект закону про внесення змін до 85-ю і 81-ю статтю Конституції (додаткові підстави дострокового припинення повноважень народного депутата) N1028-1027.

Проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти про підстави передачі справи на розгляд Великої палати Верховного суду та про строки повернення адміністративних справ N1026.

Проект закону про внесення змін до Закону Про Вищу антикорупційному суді N1025.

Читайте також:  Увірветься тепло: синоптики заявили, що погода в Україні різко зміниться

Проект закону про внесення змін до Закону Про протидію корупції (про обличителях корупції) N1010.

Проект закону про внесення змін до Закону Про оборону (про організацію державної оборони) N1011.

Проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти про першочергові заходи реформування органів прокуратури N1032.

Проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти про конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та покарання за придбання таких активів N1031.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.