facebook

Обмін полоненими сьогодні НЕ відбудеться − СБУ

Офіційно обмін полоненими між Україною і Росією в пʼятницю не відбудеться.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ, пише Укрінформ.

“Офіційно обмін полоненими між Україною і Росією в пʼятницю не відбудеться. Кінцевої дати поки що немає”,



− сказали у прес-центрі.

Раніше низка журналістів та політиків повідомляли, що обмін полоненими між Україною і Росією вже розпочався, а бранці Кремля вилетіли з Росії до України. Відомо, що у списках на обмін є 24 військовополонені українські моряки, Олег Сенцов, Микола Карпюк, Павло Гриб і Володимир Балух.

Зі свого боку речниця СБУ Олена Гітлянська у Facebook теж повідомила журналістам, що “складний процес переговорів щодо обміну заручників триває”.

“Наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго. Не розповсюджуйте не перевірену інформацію. Тримаємо кулаки”, − звернулася Гітлянська до ЗМІ.

Як повідомлялося, вночі співробітниця Верховної Ради Анна Ісламова написала у Facebook, що “обмін завершився: моряки, Сенцов, Карпюк, Балух, Гріб летять додому”, і цим повідомленням поділився новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що у списку повинні бути:

Олег Сенцов, Павло Гриб, Микола Карпюк, Володимир Балух, Олександр Кольченко, Євген Панов, Роман Сущенко, Станіслав Клих

24 українських моряка: Андрій Артеменко, Віктор Беспальченко, Юрій Без’язичний, Юрій Будзило, Володимир Варимез, Михайло Власюк, Богдан Головаш, Денис Гриценко, Андрій Драч, В’ячеслав Зінченко, Владислав Костишин, Володимир Лісовий, Роман Мокряк, Олег Мельничук, Богдан Небилиця, Андрій Оприск, Сергій Попов, Євген Семидоцький, Василь Сорока, Володимир Терещенко, Андрій Шевченко, Сергій Цибізов, Сергій Чуліба, Андрій Ейдер.

Інформація щодо іще 7 моряків уточнюється.

Читайте також:  У пологовому будинку Енергодара другий раз за місяць загинуло немовля: деталі скандалу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.