facebook

Шахраї від імені Зеленського вимагали півмільйона доларів хабаря за призначення в “Укроборонпром”

Шахраї від імені президента вимагали від колишнього експосадовця величезний хабар за сприяння в призначенні на керівну посаду в “Укроборонпром”. Правоохоронці затримали двох осіб.

“Ми хабарів не беремо. Все змінилося! Група шахраїв, представившись довіреними особами президента, вимагали від колишнього співробітника ДП “Укрспецекспорт” передати їм 570 тис. доларів за вирішення питання щодо призначення його на керівну посаду до державного концерну “Укроборонпром”. Група, можливо, складалась з чотирьох осіб. Затримали двох осіб”, – написав у Facebook керівник Офісу президента Андрій Богдан.

МИ ХАБАРІВ НЕ БЕРЕМО. ВСЕ ЗМІНИЛОСЬ!!!




Група шахраїв, представившись довіреними особами президента, вимагали від колишнього співробітника ДП «Укрспецекспорт» передати їм 570 тис. доларів за вирішення питання щодо призначення його на керівну посаду до Державного концерну «Укроборонпром». Група можливо складалась з 4 осіб. Затримали 2 осіб. Проводили огляд та слідчі дії затриманих у сквері біля фонтану в районі вул. Шовковичної біля будинків 10, 20/8.

Місяць розводили людину, він відчув, що шахраї, звернувся з заявою до СБУ, працювали місяць, всі київські, представлялися один помічником голови офісу, інший керівником департаменту. Військова прокуратура спільно з СБУ.

Огляд та слідчі дії затриманих відбувалися в Києві в сквері біля фонтану в районі вул. Шовковичної біля будинків 10, 20/8.

“Місяць розводили людину, він відчув, що шахраї, звернувся з заявою до СБУ, працювали місяць, всі київські, представлялися один помічником голови офісу, інший керівником департаменту. Військова прокуратура спільно з СБУ”, – додав Богдан.

 

Читайте також:  У 15-річної доньки нардепа від БПП шахраї виманили кругленьку суму

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.