facebook

Холоднокровне вбивство вразило Україну: чоловік жорстоко розправився з власним сином, фото 18+

Після вбивства власного сина, чоловік вирішив приховати сліди злочину

Днями 62-річний житель Сум звернувся в поліцію за фактом зникнення сина. Чоловік написав заяву. Близько 200 правоохоронців займалися пошуками 26-річного хлопця, вони прочісували місцевість і проводили інші слідчо-оперативні заходи. Робота з батьком зниклого також тривала. Після чергової розмови з поліцейськими чоловік зізнався в страшному – він вбив власну дитину.

Слідчі відновили хід подій. Як виявилося, хлопець з батьком випивали спиртне, раптово між ними стався конфлікт. Чоловік став звинувачувати сина в крадіжці грошей і спиртного. Молодик ударив 62-річного родича, після чого батько застрелив сина з обрізу мисливської рушниці, який незаконно зберігав у своєму гаражі. Потерпілий відразу помер.



Підозрюваний вирішив приховати сліди злочину. Чоловік замотав тіло в надувний гумовий човен, завантажив в легковик, вивіз і закопав. Труп знайшли на території одного з дачних кооперативів Сум. Після скоєного горе-батько втопив у водоймі човен і обріз.

На даний момент підозрюваного затримали. Слідство по ч. 1 ст. 115 КК України триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Читайте також:  Бережіться! На Україну насуваються чотири штами грипу, перша хвиля буде в жовтні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.