facebook

Зірковий франківець Юрій Горбунов відсвяткував свій день народження в саду (фото)

Нещодавно чоловік української теледіви Каті Осадчої, ведучий та актор Юрій Горбунов відсвяткував свій день народження – 24 серпня йому виповнилося 49 років.

Як любляча дружина, вона зворушливо привітала чоловіка в мережі і звичайно ж, влаштувала йому милий сюрприз вдома. Судячи з усього, святкування влаштували трохи пізніше – на останніх вихідних цього літа. На своїй сторінці в Instagram Катя поділилася дуже світлими і душевними фото з сімейного свята.

На першому кадрі щасливі подружжя зображені разом – Осадча сидить, а Горбунов стоїть поруч, вони ніжно обіймають один одного і променисто посміхаються на камеру. Парочка обрала вбрання білого кольору – іменинник довгі шорти та сорочку, а от Катя приміряла ефектне плаття-вишиванку.

Наряд авторства відомого дизайнера Юлії Магдич завдовжки трохи вище коліна, на відміну від традиційних суконь в підлогу, а пояс вигідно підкреслює витончену талію ведучої.



Також Осадча показала святкове оформлення – накритий у дворі на свіжому повітрі стіл, затишні зони відпочинку з кріслами і розстеленим на траві килимом і гостей заходу.

“Чудове літо, чудове свято. Нехай ці атмосферні фото залишаться на згадку тут. дякую за атмосферу! Моя вишиванка білим по білому @yuliya_magdych”, – прокоментувала Катерина.

Читайте також:  Вибух боєприпасу у Чернігові: травмовано троє дітей, хлопчик - у тяжкому стані - ОВА

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.