facebook

Тягнув тіло дворами: з’явилися деталі звірячого вбивства жінки на Харківщині

Село Лозова на Харківщині вразило вбивство 40-річної Ірини Черкасової, яку по-звірячому зарізав і викинув у сміттєвий бак місцевий житель.

Як з’ясувалося, підозрюваний уже затриманий. Ним виявився колишній військовий, 54-річний Сергій Романцов. Як кажуть у місцевій поліції, чоловік 10 років перебував у розшуку за те, що підрізав ножем лозівчанина, але тільки зараз його вдалося впіймати.

В анамнезі у нього є психічний розлад. Під час служби він намагався звести рахунки з життям і вистрілив собі у голову, але дивом залишився живий, пише “Місто Х”.

Зазначається, що увечері 1 вересня жінка пішла у кафе і познайомилася з компанією чоловіків, які відпочивали у закладі. Вночі, коли кафе зачинилося, група перемістилася до ТРЦ “Наталі”, де продовжили спілкуватися. Саме біля цього закладу і було скоєно злочин.

Поліцейські за допомогою камер відеоспостереження відновили весь маршрут підозрюваного і жертви. Зазначається, що після скоєння вбивства чоловік близько 200 м тягнув дворами тіло Ірини до сміттєзвалища.




Обережно! Жорсткий кадр

Читайте також:  У Харкові няня побила дівчинку з ДЦП: відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.