facebook

Італія: соціальні служби конфіскували п’ятирічного сина у жінки, який має тільки російське громадянство для «замовного» переусиновленія

У росіянки Анни Варганова соціальні служби Італії конфіскували п’ятирічного сина, який має тільки російське громадянство, для «замовного» переусиновленія. В Італії у росіянки вилучили 5-річну дитину.



Про це повідомили в прес-службі міжнародного громадського руху “Русские матері”. Італійські соціальні служби ухвалили таке рішення через те, що жінка вирішила разом з сином повернутися на батьківщину, в Енгельс. Про це пише Ren.tv.

За словами самої матері, представники опіки міста Барі вкрали у неї сина і ховають його в секретному місці в Італії. Відзначається, що жінка народила сина в Італії. Батько відмовився від сина, а тому в свідоцтві про народження немає ніякої інформації про нього.

Однак, незважаючи на місце народження, громадянство хлопчик, як і його мати, має тільки російське. Також стало відомо про те, що на території Італії діє банда “Ангели і демони”, де все, починаючи від мера і закінчуючи дрібними клерками, наживаються на торгівлі вилученими органами опіки дітьми.

Пізніше таких малюків продавали багатим італійкам, які самі не могли мати дітей або не хотіли народжувати.

По всій видимості, російський 5-річний хлопчик став жертвою таких зловмисників, дії яких вже прозвали конвеєром зі штампування сиріт. В даний час нещасна мати звернулася до президента Росії Володимира Путіна і російським дипломатам з благаннями про допомогу.

Читайте також:  Баданте в Італії загинула у вогні, рятуючи двох підопічних

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.