facebook

Після моторошного полону потрапив в реанімацію: за життя звільненого українця борються лікарі. “Все дуже погано”

Звільнений з російського полону українець Станіслав Клих після проходження медогляду був направлений в реанімацію



Як відомо, 7 вересня, після того, як 35 українців повернулися на батьківщину, 11-х полонених Кремля повезли в «Феофанію» на обстеження.

Олег Сенцов і Володимир Балух після проведеного обстеження незабаром покинули лікарню, в той же час ще одного політв’язня – Станіслава Клиха – лікарі терміново госпіталізували в реанімацію.

«Стан у Стаса дуже поганий, про інших поки не знаю», – повідомила Ольга Афанасьєва, мати звільненого з РФ в 2016 році українця Геннадія Афанасьєва, яка була на місці подій.

Звільнених Кольченко і Панова розмістили в палатах ЛОР-відділення.

7 вересня в рамках обміну полоненими між Україною і РФ на батьківщину повернулися захоплені Росією українські моряки і політв’язні, серед яких Олег Сенцов, Микола Карпюк, Роман Сущенко, Едем Бекіров та інші. Після прибуття в Україну в аеропорт «Бориспіль» військовополонених моряків нагородили і підвищили у званнях. Нагороди вручали одразу по прибуттю.

Також 7 вересня Зеленський заявив, що провів телефонну розмову з главою Кремля Володимиром Путіним. Він сказав, що обидві сторони виконали обіцяне і що це ще не кінець – далі також буде тривати звільнення полонених.

Читайте також:  Ви що, ох*ли, чи що? Ти бл*ь, с*а, зі мною так гарно говориш!: На Закарпатті суддя обматюкала слідчого поліції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.