facebook

Дзідзьо обурив шанувальників заявою: танець на честь звільнених політв’язнів. Треба ж було таке придумати!

Популярний співак Дзідзьо посилено готується до виступу в 3 ефірі шоу “Танці з зірками 2019”. Артист не оминув увагою події, які сколихнули Україну 7 вересня, тому вирішив присвятити постановку звільненим полоненим.



Як відомо, близько 14 години в аеропорту “Бориспіль” родичі та політики зустрічали українців, яких незаконно ув’язнили в Росії. До Києва повернулись 24 затримані моряки та ще 11 українських політв’язнів. Таку знакову подію вже прокоментували представники вітчизняного шоу-бізнесу Звільнення українців з російського полону: як зірки реагують на подію, а артист Дзідзьо вирішив присвятити героям свій танець.

Постановку у виконанні співака можна буде побачити 8 вересня під час прямого ефіру “Танців з зірками 2019”. За словами Дзідзьо, його номер тісно переплітається з історією полонених моряків та політв’язнів. Виступатиме пара символічно під пісню, присвячену депортованим українцям.

Спостерігаючи за новинами, які відбуваються в Україні, розуміємо, як тісно вони переплітаються з нашим танцем. Тому номер у проєкті “Танці з зірками” безпосередньо наша пара дарує тим 35 українцям, які повернулись додому, – заявив Дзідзьо.

Не всі шанувальники сприйняли таку заяву. Деякі з нетерпінням чекають, а деякі звинуватили артиста в тому, що він робить хайп на такій серйозній темі.

Читайте також:  У середмісті Івано-Франківська хочуть запустити нові тролейбусні лінії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.