facebook

“Я тата одразу впізнав – і все”: Сенцов після довгої розлуки зустрівся з матір’ю і сином. Сльози градом і емоції через край

Звільнений з російського полону Олег Сенцов нарешті зустрівся з усіма своїми рідними – учора, 8 вересня, його мати, дружина та син приїхали із Криму до Києва

Про це повідомляє ТСН.

У суботу, 7 вересня, рідні Сенцова по телебаченню стежили за зустріччю літака із українськими бранцями і мріяли якнайшвидше побачити Олега, який п’ять років був у російських тюрмах.

Кримськотатарський канал ATR зміг взяти у матері Сенцова коментар, попри те, що рідні звільненого бранця дуже квапились побачитись з ним.

“Я ж знала, що мене попереду чекає. Все нормально. <…> Щастя, ось таке щастя, воно таке несподіване якесь. Всі чекали, що це не він, що його не взяли в цей список, було страшно. А потім, коли побачили літак, це щось було. Ми з Владиком трохи з розуму не зійшли, стрибали. Дуже добре, дякую за все”, – зазначила вона.

Жінка також розповіла, що скаже сину, коли нарешті побачить його: “Скажу: дякую синку, що все витримав, що я тебе бачу і ти все-таки у мене живий. Все, мені більше нічого не треба”.

Син Олега Сенцова Владислав також приїхав до Києва вже після звільнення батька з Росії: “Я тата одразу впізнав – і все. Вчора (7 вересня – ред.) по телевізору, з моєю сестрою Аліною Сенцовою. Він потис руку Зеленському – президенту України”.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін полоненими між Україною та Росією, серед яких був Олег Сенцов.

Під час перегляду по телевізору, як полонені прилетіли до “Борисполя”, Олег Сенцов подзвонив своїй матері.

Читайте також:  У школах проводитимуть вибірково перевірки на дотримання правил карантину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.