facebook

Жорстоке потрійне вбивство під Львовом: жінка позбавила життя дитину і двох дорослих

У Львівській області Сихівський районний суд виніс вирок 50-річній Ларисі Папаевич. За вбивство дитини і двох дорослих жінка отримала вищу міру покарання – довічне ув’язнення.



«Сихівський районний суд Львова засудив до довічного ув’язнення 50-річну Ларису Папаевич, яка в грудні 2015 року здійснила потрійне вбивство на Сокальщині. У вівторок, 10 вересня, колегія суддів у складі Ігоря Рудакова, Богдана Мичко і Софії Чорної оголосила вирок обвинуваченої в резонансному злочині», – сказано в повідомленні.

Папаевич визнали винною за статтею 115 Кримінального Кодексу (вбивство двох і більше осіб і вбивстві з метою приховати інший злочин). Жінка плакала, слухаючи вирок.

За даними слідства, мешканка селю Тяглів 23 грудня 2015 року жорстоко вбила односельчанку Богдану Ващишин і її восьмирічну дочку Катю. Це сталося під час п’янки в будинку Ващишин.

Поки господиня вирушила до сусідки за самогоном, Папаевіч схопила важкий масляний обігрівач і розбивала голову Каті, яка просила припинити пити горілку. Повернулася матері дівчинки Ващишин теж розбила голову обігрівачем, а потім пішла.

Вранці вбивця повернулася на місце злочину, щоб переконатися в загибелі жертв. У цей момент на злочинницю щось найшло. Вона схопила ніж і кілька разів проколола шию дівчинки. Папаевич не змогла пояснити суддям, навіщо осквернила труп.

У дворі будинку покійних вбивцю помітила 70-річна сусідка Анастасія Семенюк. Папаевич вдарила її цеглиною по голові. Це не допомогло: в той же день до Папаевич нагрянули правоохоронці. Слід злочинниці взяла собака. Незадовго до цього вона розповіла про вбивства сина, але в суді вину не визнала.

Читайте також:  У Польщі через комп’ютерну гру відкрили справу проти української фірми

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.