facebook

В Одеській області жінка вбила власну матір кувалдою через прикрас

За словами підозрюваної, мати насварила її за ювелірні прикраси, які молода жінка продала.



В Одеській області затримано жінку, яка вбила свою літню матір кувалдою. Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, НП сталася в місті Біляївка. Про смерть 68-річної жительки Біляївки поліцію повідомили лікарі медичного закладу, куди госпіталізували постраждалу.

Попередньо встановлено, що пенсіонерку вбила її 37-річна дочка. «Образившись на зауваження, зловмисниця вдарила стареньку по голові кувалдою і пішла.

Правопорушницю поліцейські розшукали в місті Теплодар Одеської області», – повідомили в главку. За словами підозрюваної, мати насварила її за ювелірні прикраси, які молода жінка продала.

Образившись, дочка дочекалася відповідного моменту, вдарила мати спочатку каменем, а потім кувалдою і, залишивши на землі, пішла. Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). В рамках провадження буде призначено низку експертиз, серед яких – судово-психіатрична. Якщо жінку визнають осудною, їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:  Жахлива знахідка чекала туристів в лісі на Закарпатті: фото 18+

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.