facebook

Чернівці вражені страшною ДТП. З усієї родини вижив лише один. Моторошні кадри

Трагічна ДТП сталася вранці і шокувала всіх місцевих жителів

У Чернівцях 14 вересня близько шостої години ранку на вулиці Героїв Майдану сталася ДТП, в результаті якої загинуло подружжя. Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіціі.

За інформацією правоохоронців, 34-річний водій автомобіля Fiat Doblo не впорався з керуванням і виїхав на “зустрічку”, де сталося зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням 65-річного місцевого жителя.

Внаслідок від отриманих травм померла 59-річна дружина водія “ВАЗа”. А також постраждали 37-річний пасажир з водієм іномарки і 42-річний єдиний пасажир, що вижив у ВАЗі.

Зараз йде слідство у ч.3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.



На даний момент вирішується питання про накладення арешту на транспортні засоби.

Нагадаємо, в Чернігові на пішохідному переході сталося смертельне ДТП. За кермом знаходився депутат Чернігівської міськради Ярослав Ковтун, якого відпустили через відсутність доказів. Про це повідомила прес-секретар обласного управління Нацполіціі Наталія Реберг.

За інформацією прес-служби прокуратури, депутат залишився на місці ДТП, викликавши швидку і співробітників поліції, а затримання відбулося тільки через 15 годин після події.

Читайте також:  Вечірня ДТП в Івано-Франківську: іномарка знесла "острівець безпеки"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.