facebook

Частково паралізована Заворотнюк вперше вийшла на зв’язок після госпіталізації – ЗМІ

Російські ЗМІ заявили, що популярна актриса Анастасія Заворотнюк нібито висловилася про свою хворобу.
Наприкінці серпня стало відомо, що у відомої актриси Анастасії Заворотнюк запідозрили рак мозку. Про те, що у 48-річної зірки серіалу Моя прекрасна няня онкологія, написали російські ЗМІ. Так, медіа пишуть про те, що спровокувати захворювання могла процедура ЕКО, яку Заворотнюк зробила для того, щоб народити дитину своєму чоловікові Петру Чернишову.



Анастасія Заворотнюк вперше прокоментувала своє самопочуття
Пізніше стало відомо, що самопочуття Анастасії Заворотнюк різко погіршився, але і провести операцію фахівці не могли. З урахуванням всіх ускладнень, включаючи набряк мозку і запалення легенів, це було б занадто ризиковано. А після того, як актрису перевели в медикаментозну кому, частину її тіла паралізувало: вражена права рука.

Як повідомляє РИА «Новини», концертний директор Заворотнюк Стас Христовий роздобув коментар зірки і дізнався, чи справді була вона госпіталізована.

«Я отримав повідомлення від Анастасії у відповідь на публікацію, яку я їй переслав. Вона відповіла “Маячня. Відчепися”», – написано в заяві.

Примітно, що Хрістов розповів про це ще кілька днів тому, протягом яких Анастасія Заворотнюк не виходила прямо на зв’язок з шанувальниками.

Анастасія Заворотнюк вперше прокоментувала своє самопочуття

 

Читайте також:  “Шия розпухла, дикі болі…”: від 4-річного хлопчика з COVID-19 відмовилися всі лікарі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.